20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Editorial Dă-i omului putere ca să vezi cine este! Dan Ilie Morega dezamăgit...

Dă-i omului putere ca să vezi cine este! Dan Ilie Morega dezamăgit de Marcel Romanescu

- Advertisement -

 

Când vrei să vezi caracterul unui om trebuie să faci un singur lucru…să-i dai putere și atunci vei afla, cu adevărat, cine stă în fața ta. Din păcate, aproape în fiecare zi ne confruntăm cu astfel de oameni ce ocupă diferite funcții publice și au impresia că totul li se cuvine, că pot face ce vor ei și, în multe cazuri, încep să se creadă mici jupâni.

Am văzut în ultima perioadă cum prim-ministrul acestei țări fumează și bea prin birourile Guvernului, cum Rareș Bogdan, un lider important al PNL, organizează o petrecere cu sute de invitați pe la Cluj sau cum președintele țării este singurul care nu poartă mască când se plimbă pe la Consiliul European.

Se pare că îl avem și noi pe al nostru, prin Târgu Jiu, care uită de cei care l-au ajutat să ajungă ce este astăzi, de cei care l-au luat de mână și s-au plimbat cu el pe stradă…dar mai ales uită de locuitorii acestui oraș.

Printr-o postare făcută pe pagina sa de facebook, Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice” trage un semnal de alarmă legat de Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, pe care îl compară cu un șarpe: „târziu am realizat că abia acum ți-ai dat arama pe față și am ținut la piept un șarpe.”

În același timp, Dan Ilie Morega îl consideră pe actualul primar ca fiind un infatuat, plin de mândrie prostească și îi recomandă acestuia să nu mai încerce să fie jupân.

Tot odată, președintele „Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice” spune despre Romanescu că este lipsit de caracter și că este doar pe interes.

Sincer…am citit de mai multe ori postarea lui Dan Ilie Morega, cu privire la Marcel Romanescu, și se vede că omul este dezamăgit de cel pe care l-a crescut aproximativ 20 de ani și pe care l-a considerat ca fiind copilul său.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini