29.8 C
Târgu Jiu
duminică, august 9, 2020
Acasă Editorial Dă-i omului putere ca să vezi cine este! Dan Ilie Morega dezamăgit...

Dă-i omului putere ca să vezi cine este! Dan Ilie Morega dezamăgit de Marcel Romanescu

- Advertisement -

 

Când vrei să vezi caracterul unui om trebuie să faci un singur lucru…să-i dai putere și atunci vei afla, cu adevărat, cine stă în fața ta. Din păcate, aproape în fiecare zi ne confruntăm cu astfel de oameni ce ocupă diferite funcții publice și au impresia că totul li se cuvine, că pot face ce vor ei și, în multe cazuri, încep să se creadă mici jupâni.

Am văzut în ultima perioadă cum prim-ministrul acestei țări fumează și bea prin birourile Guvernului, cum Rareș Bogdan, un lider important al PNL, organizează o petrecere cu sute de invitați pe la Cluj sau cum președintele țării este singurul care nu poartă mască când se plimbă pe la Consiliul European.

Se pare că îl avem și noi pe al nostru, prin Târgu Jiu, care uită de cei care l-au ajutat să ajungă ce este astăzi, de cei care l-au luat de mână și s-au plimbat cu el pe stradă…dar mai ales uită de locuitorii acestui oraș.

Printr-o postare făcută pe pagina sa de facebook, Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice” trage un semnal de alarmă legat de Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, pe care îl compară cu un șarpe: „târziu am realizat că abia acum ți-ai dat arama pe față și am ținut la piept un șarpe.”

În același timp, Dan Ilie Morega îl consideră pe actualul primar ca fiind un infatuat, plin de mândrie prostească și îi recomandă acestuia să nu mai încerce să fie jupân.

Tot odată, președintele „Institutului de Analiză, Investigații Publice și Politice” spune despre Romanescu că este lipsit de caracter și că este doar pe interes.

Sincer…am citit de mai multe ori postarea lui Dan Ilie Morega, cu privire la Marcel Romanescu, și se vede că omul este dezamăgit de cel pe care l-a crescut aproximativ 20 de ani și pe care l-a considerat ca fiind copilul său.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Marcel Romanescu negociează, dar nu prea știe ce negociează! Vezi despre ce este vorba

Pe pagina sa de socializare, Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, se laudă că a fost la o întâlnire cu Marcel Boloș, ministrul Fondurilor...

Surpriză de proporţii pentru un şofer din Târgu Jiu care a parcat maşina lângă ghena de gunoi

Un şofer care a parcat maşina lângă ghena de gunoi dintr-un cartier din municipiul Târgu Jiu s-a trezit cu o plasă plină de gunoi...

Eduard Lădaru : Lista de consilieri a PNL pentru Primăria Târgu Jiu: “Tot felul de pistolari și interlopi”

Lista de consilieri a primarului Marcel Romanescu, criticată de contracandidați. Eduard Lădaru susține că actualul primar și-a început vizitele în oraș, în rândul cetățenilor,...

O nouă conducere la Rotary Târgu Jiu

Clubul Rotary Târgu Jiu are un nou Comitet Executiv. Președintele în exercițiu, Costel Mitruț, administrator al unei cunoscute firme din Târgu Jiu, a preluat...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini