Acasa / Editorial / Dreptul la viață furat, chiar de cei care ar trebui să-l garanteze

Dreptul la viață furat, chiar de cei care ar trebui să-l garanteze

Am urmărit cazul fetelor din Caracal și am ajuns la concluzia ca unii nu mai sunt sănătoși la cap, că acești indivizi în loc să apere cetățenii acestei țări și să le ofere dreptul la viață, garantat prin Constituție, au ajuns să se încurce prin legi, dispoziții, tehnică înapoiată, relații interinstuționale care nu funcționează corespunzător, dar și prin multă prostie.

Alexandra, tânăra de 15 ani, a sunat la numărul 112, număr ce ar trebui să însemne „Siguranță și Încredere”, sperând ca acest stat să o ajute, să o ajute să trăiască, să o ajute să-și îndeplinească visurile, să o ajute să meargă mai departe…dar această „Siguranță și Încredere” nu a funcționat în situația ei, la fel cum nu a funcționat nici în cazul Colectiv.

Au început demiterile, probabil în perioada următoare vor mai pleca și alții, dar în urmă rămâne această tragedie și mai grav rămâne faptul că un copil de 15 ani care a solicitat ajutor statului, apelând numărul 112, nu l-a primit.

Le-aș recomanda celor care în prezent sau în perioada următoare vor ocupa funcții publice, funcții prin care ar trebui să apere cetățenii acestei țări și care vor merge, în continuare, cu mașini de lux prin excursii extravagante ca înainte să plece la drum să se uite la poza celor două adolescente din Caracal și poate vor realiza până la urmă, că datorită INCOMPETENȚEI unora, le-au furat dreptul la viață.

2 comentarii

  1. Vă mulțumesc pentru această atitudine! Dumneavoastră sunteți unul dintre pesediștii pentru care nu mi-am permis să fac generalizări de genul “că toți sunt la fel”. PSD-ul poate avea viitor frumos cu oameni ca Luis Popa!

  2. Vai, aceste cuvinte ne doare coane Luise. Daca taceai, filosof ramaneai, asa esti doar inca un darlau fraudulos care se simte obligat sa cotocodaceasca dupa o tragedie. Nu asa-ti cresti notorietatea, pt simplul motiv ca n-o ai. Esti un tzarus nerelavant care se da mai nou si comentator la o gazeta prafuita. Vax

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*