4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăEditorialIohannis a rămas la Masa Tăcerii ! Fuge mâncând pâmântul de o...

Iohannis a rămas la Masa Tăcerii ! Fuge mâncând pâmântul de o dezbatere cu Dăncilă

Tot urmăresc de câteva zile subiectul legat de confruntarea/dezbaterea ce ar trebui să aibă loc între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, subiect ce a împărțit populația în două categorii…unii care susțin această dezbatere și alții care sunt împotriva unei astfel de confruntări/dezbateri.

Din punctul meu de vedere, această dezbatere ar trebui să aiba loc. Într-un stat democratic, într-un stat în care cei care merg la vot sunt respectați, candidații ar trebui să stea față în față și să discute pe proiecte, fiecare să spună ce a făcut și ce are de gând să facă pentru această țară, fiecare să-și susțină propriile opinii și idei. Într-un stat democratic ar trebui sa lipsească jignirile, să existe doar discuții constructive, iar cei care merg la vot să-și contureze o idee despre cel care le cere votul.

Dacă este să analizăm țările pe care le dăm tot timpul exemplu, gen Franța, Statele Unite ale Americii sau Germania, vom vedea clar că au existat tot timpul dezbateri între contracandidați.

Îmi spunea cineva în urmă cu câteva zile că Iohannis nu trebuie să se coboare la nivelul Vioricăi Dăncilă și că este bine că refuză această dezbatere. Greșit…atunci când ești într-o competiție electorală trebuie să știi să te cobori la nivelul tuturor…în primul rând, din respect pentru cei care merg la vot, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta, din respect pentru români, deoarece cel care va câstiga această competiție va fi președintele României.

Apropo…Iohannis dacă se crede atât de sus încât refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, pe care o consideră inferioară lui, de ce se coboară la nivelul oamenilor simpli, pe care nu-i consideră intelectuali, pentru a le cere votul sau în acest caz nu se pune ?!

Ca de final, atunci când te respecți pe tine ca om, trebuie să știi să te cobori și la cel cu sapa, dar și la cel cu mapa, deoarece funcțiile sunt trecătoare, dar oamenii rămân.

Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

2
Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei...

Paraschiv pierde susținerea lui Romanescu

1
Politica tulbură liniștea în echipa de la Primăria Târgu Jiu. Mihai Paraschiv a decis să...

Burlan susține asumarea politică a conducerii CEO

0
Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a vorbit la o televiziune locală despre implicarea...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!