28.7 C
Târgu Jiu
duminică, august 9, 2020
Acasă Editorial Iohannis a rămas la Masa Tăcerii ! Fuge mâncând pâmântul de o...

Iohannis a rămas la Masa Tăcerii ! Fuge mâncând pâmântul de o dezbatere cu Dăncilă

- Advertisement -

Tot urmăresc de câteva zile subiectul legat de confruntarea/dezbaterea ce ar trebui să aibă loc între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, subiect ce a împărțit populația în două categorii…unii care susțin această dezbatere și alții care sunt împotriva unei astfel de confruntări/dezbateri.

Din punctul meu de vedere, această dezbatere ar trebui să aiba loc. Într-un stat democratic, într-un stat în care cei care merg la vot sunt respectați, candidații ar trebui să stea față în față și să discute pe proiecte, fiecare să spună ce a făcut și ce are de gând să facă pentru această țară, fiecare să-și susțină propriile opinii și idei. Într-un stat democratic ar trebui sa lipsească jignirile, să existe doar discuții constructive, iar cei care merg la vot să-și contureze o idee despre cel care le cere votul.

Dacă este să analizăm țările pe care le dăm tot timpul exemplu, gen Franța, Statele Unite ale Americii sau Germania, vom vedea clar că au existat tot timpul dezbateri între contracandidați.

Îmi spunea cineva în urmă cu câteva zile că Iohannis nu trebuie să se coboare la nivelul Vioricăi Dăncilă și că este bine că refuză această dezbatere. Greșit…atunci când ești într-o competiție electorală trebuie să știi să te cobori la nivelul tuturor…în primul rând, din respect pentru cei care merg la vot, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta, din respect pentru români, deoarece cel care va câstiga această competiție va fi președintele României.

Apropo…Iohannis dacă se crede atât de sus încât refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, pe care o consideră inferioară lui, de ce se coboară la nivelul oamenilor simpli, pe care nu-i consideră intelectuali, pentru a le cere votul sau în acest caz nu se pune ?!

Ca de final, atunci când te respecți pe tine ca om, trebuie să știi să te cobori și la cel cu sapa, dar și la cel cu mapa, deoarece funcțiile sunt trecătoare, dar oamenii rămân.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Marcel Romanescu negociează, dar nu prea știe ce negociează! Vezi despre ce este vorba

Pe pagina sa de socializare, Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu, se laudă că a fost la o întâlnire cu Marcel Boloș, ministrul Fondurilor...

Surpriză de proporţii pentru un şofer din Târgu Jiu care a parcat maşina lângă ghena de gunoi

Un şofer care a parcat maşina lângă ghena de gunoi dintr-un cartier din municipiul Târgu Jiu s-a trezit cu o plasă plină de gunoi...

Eduard Lădaru : Lista de consilieri a PNL pentru Primăria Târgu Jiu: “Tot felul de pistolari și interlopi”

Lista de consilieri a primarului Marcel Romanescu, criticată de contracandidați. Eduard Lădaru susține că actualul primar și-a început vizitele în oraș, în rândul cetățenilor,...

O nouă conducere la Rotary Târgu Jiu

Clubul Rotary Târgu Jiu are un nou Comitet Executiv. Președintele în exercițiu, Costel Mitruț, administrator al unei cunoscute firme din Târgu Jiu, a preluat...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini