Moșule, ai test COVID?

0
579

Anul acesta a fost sub semnul ”coronavirus”. De la cel mai mic până la cel mai vârsnic, toată lumea a vorbit despre acest virus. Nimic neobișnuit ținând cont de faptul că am fost invadați de informații, obiective sau mai puțin adevărate, cu privire la acest subiect.

Ne-am încuiat în casă, ne-am îmbolnăvit, ne-am depărtat unii de alții, ne-am salutat ”smecherește”, ne-am pus mască și am continuat să muncim, să trăim…

Deși în alți ani suna ca un clișeu, acum mai mult ca niciodată lumea își dorește și urează sănătate, sănătate trupescă dar și mintală.

Acum toată lumea s-a pozat lângă bradul de Crăciun, acasă, în pijamale. Ne-au rămas doar amintirile fastuoaselor petreceri din anii trecuții, cu ținute glamuroase …  Știați că pijamalele și lenjeriile de pat au fost la mare căutare anul acesta? Vânzările au crescut de 4-5 ori față de anul trecut.

Oare câtre scrisori adresate Moșului au conținut, printre dorințe, și vaccinul anti-covid sau chiar un test covid-19? Oare Moșul are test Covid-19 negativ? Mască, a purtat mască? Vă dați seama în câte case a intrat? :)

Și totuși Moșul a făcut ”minunea” și primele 10000 de doze de vaccin au ajuns în România fix în ziua de Crăciun. Și uite cum se întrevede luminița de la capătul tunelului. Acum v-a depinde doar de noi, dacă acceptăm sau nu să fim imunizați.

 

P.S: Pe ”surse” am aflat că Moș Crăciun a fost vaccinat împotriva noului coronavirus, deci dacă deja v-a vizitat sigur nu a lăsat niciun cadou surpriză, cu efect întârziat :)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here