19.5 C
Târgu Jiu
vineri, august 12, 2022
AcasăEditorialScopul scuză mijloacele

Scopul scuză mijloacele

În ultima perioadă, unii și-au dezvoltat modul de a scrie , modul în care aranjează cuvintele pe hârtie, modul de a gândi. Asta cu gândirea lasă de dorit…uneori. Din păcate, aceștia, tot mai des, încep să scrie povești despre zmei, cai înaripați, eroi care se luptă cu forțele întunericului, dar care, în majoritatea cazurilor, se împiedică printre murături…că tot este sezonul lor.

Suntem înconjurați numai de „actori” ce se cred într-un spectacol de stand-up comedy, bineînțeles, un spectacol plictisitor. De multe ori, „glumele” sunt de proastă calitate, expirate, și cu toate acestea se insistă pe ele în fiecare zi.

Se pare că acești „actori” nu au înțeles că rolul pe care îl joacă plictisește și că orice piesă de teatru are și-un final, fără aplauze…uneori.

Fără să-și dea seama, mulți dintre ei „nu sunt acceptați în echipa de șah, deoarece sunt prea scunzi”, fiind doar folosiți.

Pentru a-și atinge anumite scopuri sau jocuri politice se apelează la tot felul de mijloace, iar acești „actori” au în spatele lor un regizor care îi aranjează, le face freza, le mai aruncă câte un zâmbet din când în când.

Trăim vremuri destul de grele…guvernele se schimbă, la fel și unele personaje, care deja caută în agenda telefonului acele numere pe care au uitat să le mai apeleze în ultimii ani…chiar și pentru un simplu „La mulți ani!”.

Bullying-ul și efectele sale asupra sănătății mentale

0
Bullying-ul este orice comportament nedorit sau agresiv al unei persoane care încearcă în mod intenționat...

VIDEO Poluare pe râul Șușița Verde, lângă captarea cu apă a municipiului Târgu Jiu

0
Două firme din domeniul forestier au fost amendate cu 16.000 de lei, pentru transportul si...

Iulian Popescu: „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul Târgu Jiu din toate punctele de vedere“

0
Iulian Popescu, vicepreședintele PNL Gorj și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Informatizării...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!