22.9 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Editorial Tinerii ignorați astăzi decid soarta politicienilor de mâine

Tinerii ignorați astăzi decid soarta politicienilor de mâine

- Advertisement -

Tânăra generație nu știe, sau nu vrea, să pupe dosuri pentru a fi băgată în seamă, pentru a i se oferi o șansă în această societate în care, de multe ori, este dată la o parte. De ce nu vor tinerii să pupe aceste părți ale corpului?!…Este foarte simplu…pentru că tinerii au învățat să aibă demnitate, să aibă personalitate și să spună verde în față ceea ce gândesc.

Tinerii au ales acest drum de a nu pupa dosuri deși este nevoie, în majoritatea cazurilor, să pornească în cariera politică de la lipitul de afișe sau de pe banca de rezervă, chiar dacă ar avea competențele necesare să fie scoși în față.

Auzim, de fiecare dată, că această țară are nevoie de tineri, că viitorul acestei țări sunt tinerii, că trebuie ajutați, că trebuie să avem grijă de ei, că trebuie promovați…totul sună bine…inclusiv pe flyerele împărțite prin campaniile electorale…asta până când vorbim de locuri de muncă, funcții sau despre siguranța zilei de mâine.

În același timp, ne mirăm, în fiecare zi, de ce tinerii pleacă din țară, de ce nu se implică în politică, de ce preferă să stea pe marginea terenului. Răspunsul este simplu…pentru că efortul și ideile lor nu sunt valorificate.

Ce uită, din păcate, seniorii politicii este faptul că tinerii pot să stea în primul rând când vorbim de proteste, pot să fie poziționați în primul rând când este vorba despre muncă și, cel mai important, tot acești tineri, pot să fie, în primul rândul din patru în patru ani, atunci când trebuie să voteze.

Și tot la fel, seniorii  politicii nu trebuie să uite că tinerii sunt mulți, că votul lor contează, iar ei pot decide soarta acelor oameni care astăzi îi ignoră.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

FOTO Accident pe Dealul Bujorăscu provocat de o șoferiță

Două persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc pe Dealul Bujorăscu. Potrivit Poliției, o tânără, de 21 de ani,...

Și-a pierdut locul de muncă pentru că nu susține candidatul PNL Urdari

Sandu Popescu, angajat al societății Minprest și-a pierdut locul de muncă pentru că nu îl susține pe candidatul PNL la fotoliul de primar al...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini