15.6 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 15, 2020
Acasă Editorial Victimizarea, modul în care politicienii plângăcioși își justifică neputința

Victimizarea, modul în care politicienii plângăcioși își justifică neputința

- Advertisement -

În ultimul timp se promite mult, iar atunci când aceste promisiuni nu devin realitate, apare victimizarea. Este mult mai simplu să stai în capul unei mese și să începi să cauți scuze, să dai vina pe alții și să ai buzunarul plin de servețele, decât să cauți soluții.

În schema asta, bine pusă la punct, a victimizării, apar și susținătorii, acele persoane care trebuie să inducă ideea că așa este, că sunt puse piedici ca unele proiecte să nu se realizeze și, astfel, dezvoltarea comunității nu mai este posibilă.

În unele cazuri se mai apelează și la „albirea” celui care încearcă să se victimizeze. Pentru că el, „săracul”, vrea să facă multe, dar nu este lăsat și trebuie salvat de „oamenii răi” care îi pun bețe în roate.

Din păcate, ce nu înțeleg acești oameni este că acest lucru, să te plângi de dimineața până seara, merge de câteva ori, dar până la urmă locuitorii încep să-și piardă încrederea. În același timp, lumea începe să te perceapa fie ca un naiv, fie ca un amator.

Am spus-o și o repet, ori de câte ori este nevoie, este plin Facebook-ul de plângăcioși, măcar în politică să nu mai vedem așa ceva. Toți pierdem din cauza acestor victimizări.

Nu în ultimul rând, toată lumea vorbește de transparență, de o altfel de clasă politică, de un viitor mai bun…dar oare se va reuși vreodată acest lucru cu politicieni care-și plâng eșcurile în toate părțile, care nu pun bazele unui dialog coerent instituțional și care încă mai confundă comunitatea cu operele lui Caragiale? Sincer…nu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Privilegii pentru cetățenii din zona centrală! Blocul în care locuiește primarul anvelopat cu bani de la buget

Autoritățile din Târgu Jiu continuă acțiunea de anvelopare a blocurilor din oraș. Pentru schimbarea fațadelor se pun la bătaie 10 milioane de lei, bani...

VIDEO Soția fostului pedelist Dan Gavrilescu, acuzată de furt

Soția lui Dan Gavrilescu, fostul mahăr de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) este acuzată de furt de către un chiriaș. Un tânăr de 22 de...

Gorjeanul care a și-a scos la vânzare animalele din gospodărie pentru a-și ajuta soția bolnavă

Povestea unui gorjean care trăiește într-o comună din județul Caraș Severin a înduioșat o țară întreagă. Gheorghe Botgros a anunțat că își vinde toate...

Și-a rănit vecinul cu un pistol. I-a tras în ureche

Polițiștii gorjeni au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, din comuna Cătunele, despre faptul că un consătean de 48 de ani, l-ar...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini