spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăEditorialVictimizarea, modul în care politicienii plângăcioși își justifică neputința

    Victimizarea, modul în care politicienii plângăcioși își justifică neputința

    În ultimul timp se promite mult, iar atunci când aceste promisiuni nu devin realitate, apare victimizarea. Este mult mai simplu să stai în capul unei mese și să începi să cauți scuze, să dai vina pe alții și să ai buzunarul plin de servețele, decât să cauți soluții.

    În schema asta, bine pusă la punct, a victimizării, apar și susținătorii, acele persoane care trebuie să inducă ideea că așa este, că sunt puse piedici ca unele proiecte să nu se realizeze și, astfel, dezvoltarea comunității nu mai este posibilă.

    În unele cazuri se mai apelează și la „albirea” celui care încearcă să se victimizeze. Pentru că el, „săracul”, vrea să facă multe, dar nu este lăsat și trebuie salvat de „oamenii răi” care îi pun bețe în roate.

    Din păcate, ce nu înțeleg acești oameni este că acest lucru, să te plângi de dimineața până seara, merge de câteva ori, dar până la urmă locuitorii încep să-și piardă încrederea. În același timp, lumea începe să te perceapa fie ca un naiv, fie ca un amator.

    Am spus-o și o repet, ori de câte ori este nevoie, este plin Facebook-ul de plângăcioși, măcar în politică să nu mai vedem așa ceva. Toți pierdem din cauza acestor victimizări.

    Nu în ultimul rând, toată lumea vorbește de transparență, de o altfel de clasă politică, de un viitor mai bun…dar oare se va reuși vreodată acest lucru cu politicieni care-și plâng eșcurile în toate părțile, care nu pun bazele unui dialog coerent instituțional și care încă mai confundă comunitatea cu operele lui Caragiale? Sincer…nu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: