30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăEducatieProfesorii UCB învață să acceseze fonduri europene

Profesorii UCB învață să acceseze fonduri europene

Universitatea „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu va desfăşura, până la sfârșitul acestui an, proiectul „Infrastructură  sustenabilă pentru sprijinirea cercetării ştiinţifice la UCB”.

„Proiectul este finanțat de Ministerul Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 6: Dezvoltarea capacității instituționale pentru cercetare în universități.

Obiectivul general al proiectului este crearea unei infrastructuri sustenabile pentru sprijinirea cercetării științifice, în mod deosebit a unui suport digital pentru susținerea activităților de profil, valorificarea cercetării ştiințifice, prin organizarea de manifestări științifice, asigurarea elaborării și sustenabilității proiectelor de cercetare, stimularea activităţii de cercetare și publicarea de produse științifice de calitate“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

Conferință cu tema cercetării universitare

În cadrul proiectului, se va derula un curs de perfecţionare, destinat cadrelor didactice și cercetătorilor din UCB, în domeniul accesării și gestionării proiectelor cu finanțări europene și din fondurile naționale pentru cercetare.

„De asemenea, în data de 31 mai 2022, va fi organizată o conferință cu titlul „30 de ani de cercetare universitară”, la care vor participa atât cadre didactice și cercetători din UCB, cât și de la alte universități și centre de cercetare din ţară“, au mai transmis reprezentanții UCB.

1,2 miliarde de lei pentru Gorj, prin Anghel Saligny

0
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a aprobat unul dintre cele mai de succes programe...

Proiecte, în agricultura gorjeană, de peste 120 de milioane de euro

0
Peste 850 de gorjeni au solicitat bani prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Autoritățile spun...

Buget de aproape 14 milioane pentru drumurile din comuna lui Brâncuși

0
Drumurile din comuna lui Brâncuși vor beneficia de un program de reabilitare. Bugetul alocat de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!