2.7 C
Târgu Jiu
joi, decembrie 1, 2022
AcasăEducatieSimpozion privind transformările digitale din societate, organizat de UCB

Simpozion privind transformările digitale din societate, organizat de UCB

Un simpozion cu tema transformărilor digitale din societate a fost găzduit de către Universitatea „Constantin Brâncuși“ (UCB).

Facultatea de Științe Economice și Centrul de Studii Economice și Aplicative au organizat, vineri, 23 septembrie, a doua ediție a Workshop-ului „Provocări și oportunități ale transformărilor digitale asupra sectorului public și privat din România/ Uniunea Europeană“.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 40 de reprezentanți din mediul universitar, preuniversitar, autorități publice și mediul de afaceri.

„Invitații speciali ai acestui workshop au fost dl. colonel inginer Mihai Șcheau, șeful Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Gorj din cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale și dl. Mircea Constantin Șcheau, Manager Program Securitate Cibernetică, I2DS2. Aceștia au oferit celor prezenți o privire de ansamblu asupra procesului de transformare digitală, abordând și unele dintre provocările cu care se confruntă entitățile publice și private din România.

Colectivul de organizare consideră că workshopul este unul necesar în economie și societate, ca răspuns al utilizării instrumentelor și tehnologiilor digitale dar şi a nevoii de adaptare la o scară largă a schimbărilor organizaționale pentru a beneficia pe deplin de potențialul tehnologiilor digitale.

Pentru că transformarea digitală este un proces complex și continuu de adaptare la tehnologie, în planul de manifestări științifice pe anul universitar 2022-2023 al Facultății de Științe Economice a fost introdusă cea de-a treia ediție a Workshop-ului Provocări și oportunități ale transformărilor digitale asupra sectorului public și privat din România/ Uniunea Europeană“, se arată într-un comunicat al UCB.

 

Atelierele Brâncuși 2022, la debut

0
Centrul de Cercetare, Documentare şi Promovare „Constantin Brâncuşi”, Consiliul local şi Primăria Municipiului Târgu Jiu,...

Simpozion al studenților la teologie, la Mănăstirea Lainici

0
Mănăstirea Lainici a găzduit, în zilele de 16 şi 17 mai, cea de-a XIV-a ediţie...

Arheologi și geologi, români și străini, la Târgu Jiu

0
Zeci de arheologi și geologi din țară și străinătate au participat, în perioada 11-14 mai,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!