Acasa / Eveniment / 4 mașini implicate într-un accident rutier. Traficul a fost îngreunat

4 mașini implicate într-un accident rutier. Traficul a fost îngreunat

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Drăguțești. Organele abilitate ajunse la fața locului au constatat faptul că patru autoturisme au fost serios avariate, însă, din fericire au fost înregistrate doar pagube materiale.

Nepăstrarea distanței în mers și neatenția șoferilor a fost principala cauză care a dus la producerea accidentului rutier. La fața locului a ajuns un echipaj ISU dar și un echipaj al IPJ Gorj, care au constatat că o singură persoană a suferit câteva leziuni, aceasta fiind atent monitorizată de medicii ajunși la fața locului.

,,ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Drăguțești în care au fost implicate 4 autoturisme. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj. Din fericire, o singura persoana a suferit leziuni și a fost examinata medical la fața locului”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Cei patru proprietari ai autoturismelor s-au înțeles ulterior iar evenimentul rutier s-a soluționat ca tamponare.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*