Acasa / Eveniment / 7 tone de furaje transformate în scrum

7 tone de furaje transformate în scrum

O familie din Dănciuleşti a trecut prin clipe de groază în dimineaţa zilei de miercuri. Încăperea unde erau ţinute furajele a ars din cauza unui cablu electric neizolat. Pompierii au intervenit în timp util, astfel încât incendiul a fost lichidat înainte de a se extinde. Chiar şi aşa, au fost înregistrate pagube însemnate. Au ars aproximativ 40 mp din acoperiş dar şi 7 tone de furaje.

Din fericire nu au fost înregistrate victime. Proprietarii anexei şi-au pus mâinile în cap când au văzut întreaga încăpere cuprinsă de flăcări. Au cerut ajutorul pompierilor care s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă. La final a fost stabilită şi cauza incendiului: un cablu electric neizolat.

,, ISU Gorj a fost solicitat și a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgentă generata de un incendiu la o anexa din satul Halangesti, com Danciulesti.La fata locului s-au deplasat echipaje din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni cu doua autospeciale de intervenție cu apa și spuma, reușind localizarea și stingerea incendiului. Au ars aproximativ. 40 mp acoperiș și 7 tone furaje. Cauza probabilă a incendiului – cablu electric neizolat”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*