Acasa / Eveniment / 86 de permise reținute și peste 300 de sancțiuni rutiere, în doar trei zile

86 de permise reținute și peste 300 de sancțiuni rutiere, în doar trei zile

 

În numai o zi, poliţiştii au dat amenzi de 37 de mii de lei

În perioada 10-12 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limita legală de viteză, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere.

Cu această ocazie, ”au fost aplicate în total 303 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 223 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 14 pentru centură de siguranță, 3 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și  alte 63 de abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 86 de permise de conducere, din care 75 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul rutier.

În activităţile specifice, au fost angrenate autospeciale de poliţie ce sunt dotate cu aparate video-radar, precum și un pistol radar.

În perioada desfăşurării acţiunii  nu a fost înregistrat niciun accident rutier soldat cu victim” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*