Acasa / Eveniment / A ajuns la spital după ce a fost lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă de pe un bloc din centrul oraşului

A ajuns la spital după ce a fost lovită în cap de o bucată de tencuială desprinsă de pe un bloc din centrul oraşului

O femeie de 40 de ani, din municipiu, a suferit leziuni minore ieri după-amiaza, atunci când s-a trezit cu o bucată de tencuială în cap. Aceasta se afla pe strada Victoria pietonală, moment în care o parte din tencuiala care s-a desprins de pe bloc a lovit-o fix în cap. La faţa locului au ajuns organele abilitate, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Nu este prima dată când bucăţile de tencuială de pe blocurile din municipul Târgu Jiu pun în pericol viaţa trecătorilor. Ieri, ziua în amiaza mare, o femeie de 40 de ani aştepta să preia comanda de la un fast-food din centrul oraşului, moment în care s-a trezit cu o bucată de tencuială în cap. Imediat a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, acolo unde medicii au anunţat că se află în afara oricărui pericol.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care au şi demarat o anchetă în acest sens. ,, O femeie de 40 de ani din Tg Jiu, în timp ce se deplasa pe strada Victoria pietonala, a fost lovită de bucăți de tencuiala desprinse de pe un bloc de locuințe. A fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Accidentul a avut loc în cea mai aglomerată zonă din municipiu

Bucata de tencuială a căzut de pe blocul situat în apropierea Liceului Tudor Vladimirescu. Imediat după sesizare zona pietonală a fost închisă. ,,Un echipaj al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a sesizat momentul când o persoană a fost accidentată în str. Unirii de o bucată de tencuială desprinsă de pe un bloc si a luat măsura izolării perimetrului pentru siguranță. Totodată, o echipă de la Biroul Protecție Mediu și Disciplină în Construcții s-a deplasat la fața locului pentru verificări”, a comunicat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*