A ajuns sub control judiciar din cauza geloziei

0
22

Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din comuna Bărbătești, cercetat pentru distrugere și tentativa de omor. Conform anchetatorilor, acesta a recurs la gesturi necugetate din gelozie.

Tânărul gorjean a văzut negru în fața ochilor atunci când concubina sa a primit în vizită un alt bărbat, din județul Vâlcea. I-a înțepat cauciucurile de la mașina cu un cuțit, moment în care, proprietarul autoturismului a ieșit din locuință pentru a cere socoteală. S-a iscat un adevărat scandal, care a fost aplanat cu ajutorul organelor de poliție.

,,Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, în urmă cu o zi, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, se afla, în vizită, la domiciliul concubinei tânărului de 26 de ani, din comuna Bărbătești, acesta din urmă i-ar fi înțepat  o anvelopă și spart luneta spate a autovehiculului, după care a exercitat acte de violență asupra sa, prin folosirea unui corp contondent, ca urmare a unui conflict spontan, iscat pe fondul geloziei. În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești a dispus declinarea competenței în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, tânărul fiind prezentat acestei unități de parchet pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tentativă de omor”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului Județean Gorj, fiind luată, față de el, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here