A dat buzana în casa unei tinere de 21 de ani și tâlhărit-o

0
20

Un bărbat de 24 de ani din Tg-Jiu a sunat 112 și a declarant că prietena sa, care locuiește în municipiul Târgu Jiu, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce tânăra de 21 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, se afla în apartamentul în care locuiește, din Târgu Jiu, în interior, ar fi pătruns o persoană necunoscută de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25 de ani, cu înălțimea de 1,65-1,70 m, care, dintr-un sertar, i-a sustras o sumă de bani. Tânăra ar fi încercat să împiedice acțiunea bărbatului, dar nu a reușit, acesta folosind forța pentru a părăsi apartamentul.

Ulterior, bărbatul a fugit pe scări, fiind surprins de către apelant în parcarea blocului, care, la rândul său, a încercat să-l imobilizeze, însă bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra sa și apoi a fugit.

Tânăra a oferit polițiștilor detalii despre articolele de îmbrăcăminte pe care le purta cel în cauză.

Polițiștii au desfășurat activități specifice pentru identificarea bărbatului în cauză, iar acesta a fost identificat în cartierul Debarcader, din localitate, în persoana unui tânăr, de 26 de ani, din Târgu Jiu, fiind ulterior condus la sediul poliției pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, s-a documentat activitatea infracţională a tânărului de 26 de ani, care prin întrebuinţarea de violenţe, a deposedat persoana vătămată de suma de 700 lei.

Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here