A distrus o familie din Motru doar ca să apară la televizor

0
373

Tânărul de 25 de ani, din judeţul Dolj, care a intrat intenţionat cu maşina pe care o conducea în autoturismul în care se afla o familie întreagă din municipiul Motru, provocând, pe lângă decesul său, moartea unui bărbat şi a fiicei acestuia în vârstă de doar şase ani, dorea ca prin gestul său să apară la televizor.

Un prieten al acestuia a mărturisit pentru publicaţia Click că Leontin Marian Popa era decepţionat în dragoste, deoarece fusese părăsit de iubită, şi voia să se vorbească peste tot de el, astfel încât fosta lui iubită să nu-şi poată găsi liniştea: „Dorea ca noartea lui să apară la televizor. Spunea că se va vorbu mult de el şi că Ana nu îşi va găsit liniştea. Nu pot să-i găsesc vreo scuză pentru ce a făcut“.

Accidentul a avut loc pe „centura“ Craiovei

Accidentul a avut loc pe „centura“ Craiovei pe data de 28 iulie. Familia Băcescu plecase în concediu, spre litoral, cu maşina nouă pe care o achiziţionase. Dan Băcescu, de 41 de ani, lucra ca şofer de TIR şi reuşise să strângă suma necesarp pentru a-şi cumpăra o maşină nouă.

La un moment dat, din sens opus, o maşină a intrat cu viteză pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul în care se afla familia din Motru. Dan şi fiica sa au murit la scurt timp în ambulanţa care-i ducea la spital. Soţia acestuia a supravieţuit accidentului, însă a suferit răni serioase. Tatăl şi fiica lui au fost înmormântaţi sâmbăta trecută în cimitirul din localitatea Roşiuţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here