Acasa / Eveniment / A distrus o maşină după ce a pierdut la păcănele

A distrus o maşină după ce a pierdut la păcănele

Viciile l-au costat scump pe un tânăr de 30 de ani din municipiul Târgu Jiu. Supărat că a pierdut bani frumoşi la jocurile de noroc, bărbatul a ieşit şi a distrus componente din maşina ce era expusă în faţa cazinoului, maşină ce urma să fie dăruită ca premiu la o tombolă. A fost imediat ridicat de poliţişti şi este nevoit acum să scoată bani frumoşi din buzunar pentru a acoperii pagubele produse.

Maşina vandalizată este una de lux şi valorează câteva zeci de mii de euro. Patronul fimei a sunat la poliţie după ce un client a ieşit nervos din interiorul cazinoului şi a început să lovească maşina ce era expusă afară, sperând astfel să uite de suma de bani pierdută la jocurile de noroc. Un echipaj de poliţie a ajuns imediat la faţa locului, venindu-i de hac bărbatului nervos. Acesta s-a ales cu dosar penal şi este nevoit să plătească pagubele produse.

,,Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că un bărbat a provocat distrugeri la un autoturism expus în fața localului. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un bărbat 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, nemulțumit de câștigurile realizate la jocurile de noroc, a distrus prin lovire mai multe componente ale unui autoturism expus pentru o tombolă, în fața localului. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și recuperarea prejudiciului creeat. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*