Acasa / Eveniment / A furat bunuri de 50.000 lei de la un vecin

A furat bunuri de 50.000 lei de la un vecin

Poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Novaci au identificat un tânăr, de 23 de ani, din oraşul Piatra Olt, județul Olt, care, în cursul lunilor februarie și aprilie, ar fi pătruns fără drept, pe un teren situat în comuna Polovragi, aparținând unui localnic, de unde ar fi sustras mai multe electromotoare de autoturisme, autocamioane şi utilaje, motoare electrice şi aparate de sudură, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 50.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat cu privire la faptul că doi bărbați, de 47 și 48 de ani, din comuna Cătunele respectiv comuna Şimian, județul Mehedinţi, excavatoriști deservenți la o microcarieră, din comuna Cătunele, în cursul lunii mai 2019, ar fi sustras, diferite cantităţi de motorină, însumând peste 100 de litri, din utilajele cu care își desfășurau activitatea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*