A furat două butelii din curtea fratelui

0
90

Un bărbat de 40 de ani din Comuna Prigoria a fost reținut de polițiști pentru furtul a două butelii chiar din curtea fratelui său. Acesta, la lăsatul nopții a intrat în curtea fratelui și a furat bunurile.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că, la data de 18 iunie a.c., un bărbat de 40 de ani, din comuna Prigoria, a pătruns în curtea proprietății fratelui său, de 50 de ani din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras un număr de 2 butelii de aragaz.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că în seara zilei de 18 iunie a.c., bărbatul de 40 de ani, a pătruns în curtea locuinţei fratelui său, iar dintr-un rastel, a sustras două butelii de aragaz. 

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii  infracțiunii de  furt calificat, iar bărbatul de 40 de ani, din comuna Prigoria a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj” a transmis Miruna Prejebanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție județean Gorj (IPJ Gorj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here