Acasa / Eveniment / A furat două pungi de cafea de 43 lei

A furat două pungi de cafea de 43 lei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către agentul de securitate – șef de tură, din cadrul unei societăți comerciale de pe raza localității, despre faptul că a identificat o persoană de sex feminin, care ar fi sustras de pe rafturile supermarketului mai multe produse.

”La fața locului, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 45 ani, din Municipiul Târgu Jiu, care ar fi sustras de pe rafturile supermarket-ului două pungi de cafea, pe care le-a ascuns în geantă, trecând de casele de marcat fără însă a le achita, cauzând un prejudiciu de aproximativ 43 de lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt” a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al I.P.J. Gorj. Bunurile sustrase au fost restituite societății în cauză, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un taximetrist de 48 ani, din Municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în noaptea de 14/15 februarie, s-a deplasat la o comandă în comuna Scoarța și a cumpărat bunuri în valoare de 150 lei la solicitarea clienților. Totodată, acesta a precizat că în momentul în care s-a întâlnit cu cei trei clienți, sub pretextul că examinează bunurile cumpărate, aceștia și le-au însușit și au fugit.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii i-au identificat pe cei trei tineri, doi având vârsta de 18 respectiv 15 ani, din comuna Scoarța, iar unul de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu. Față de tânărul de 18 ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și l-au intordus în Centrul de Reținere si Arestare Preventiva al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat” a mai transmis purtătorul de cuvânt.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*