Acasa / Eveniment / A furat mașina mamei sale și a abandonat-o

A furat mașina mamei sale și a abandonat-o

Un adolescent de 16 ani a furat mașina mamei sale și, după ce s-a plimbat pe străzile din Tg-Jiu, a abandonat autoturismul pe aceeași stradă, de unde a furat-o, În peripețiile lui prin oraș acesta a și lovit mașina. Femeia și-a retras plângerea atunci când a aflat că fiul ei este autorul furtului. Pe numele tânărului polițiștii au întocmit un dosar penal.

”Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, de 32 de ani, din comuna Aninoasa, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul proprietate personală, pe care îl lăsase  parcat și asigurat pe strada Ciocârlău, fiindu-i cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.000 lei.

În urma activităților efectuate de polițiști, autoturismul a fost identificat pe aceeași stradă, în incinta vechiului târg auto, prezentând avarii în partea din față.  

De asemenea, polițiștii au identificat un tânăr, de 16 ani, fiul reclamantei, care ar fi sustras autoturismul și l-ar fi condus pe raza municipiului Târgu Jiu, fără a deține acest drept. Pe parcursul cercetărilor, persoana vătămată și-a retras plângerea formulată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere” au transmis polițiștii gorjeni.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*