A murit tânărul polițist din Motru, care a fost rănit într-un accident rutier

0
284

Alin Roşieanu, un tânăr poliţist de 21 de ani, originar din Motru, care a fost implicat în urmă cu aproximativ trei săptămâni într-un accident rutier, a murit în spitalul Municipal Constanţa.

El era pasager în mașina condusă de un coleg, cei doi aflându-se în timpuil liber. Alin se afla internat la Terapie Intensivă, starea lui fiind foarte gravă. În urmă cu doar câteva zile, mai mulţi poliţişti din Gorj au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge pentru salvarera vieţii colegului lor. Din păcate, tânărul polițist s-a stins din viață miercuri, 23 septembrie.

„El este îngerul nostru acum“

Prietenii poliţistului au postat mesaje prin care şi-au exprimat regretul: „Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupţi cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puţin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta şi nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineaţă inima lui a încetat să mai bată. Ştim că Alin este şi va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulţumim tuturor celor care l-aţi ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulţumim, Alin, că ai fost alături de noi şi ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here