Acasa / Eveniment / A predat poliţiei un portofel găsit în drum spre serviciu

A predat poliţiei un portofel găsit în drum spre serviciu

Un excavatorist din Motru a făcut un gest demn de urmat. Bărbatul a găsit pe stradă un portmoneu în care se aflau 200 de lei. Acesta nu s-a gândit nici măcar o secundă să îşi însuşească bunul. A mers la poliţie, iar oamenii legii l-au identificat imediat pe păgubit. Bărbatul nu a cerut nimic în schimbul gestului său, o simplă strângere de mână fiindu-i suficientă.

În timp ce se îndrepta spre locul de muncă, Nicuşor Marcu, în vârstă de 48 de ani, din Motru, a observant, pe Bulevardul Trandafirilor, din oraş, un portmoneu. Nu l-a interesat ce avere avea să găsească în interior, aşa că l-a ridicat şi a mers direct la poliţie. Acolo oamenii legii l-au identificat pe propietar, iar ulterior aceştia au aflat că bărbatul nu avea loc de muncă. Vestea că portofel a fost găsit i-a adus o bucurie enormă.

,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați de un bărbat, de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa spre serviciu, a găsit un portofel cu acte, carduri și suma de 200 de lei, pe bulevardul Trandafirilor, lângă Judecătoria Motru. La scurt timp, polițiștii au identificat persoana care își pierduse portofelul, ca fiind un bărbat, de 42 de ani, din comuna Lupoaia. Acestuia i-a fost restituit bunul pierdut, exprimându-și recunoștința, printr-o strângere de mână, față de un om simplu, care, în loc să-și însușească banii găsiți, a ales să-i returneze celui care-i pierduse”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*