Acasa / Eveniment / A suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu. Elevă de clasa a VIII-a transporată la spital

A suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu. Elevă de clasa a VIII-a transporată la spital

Este vorba despre o copilă din comuna Teleşti, care ieri după-amiază a vrut să facă focul în sobă. Pe holul din locuinţă avea două sticle, una cu benzină iar cealaltă cu motorină. Din neatenţie, fata a luat sticla de benzină şi a aruncat peste lemne. Imediat ce a aprins chibritu să dea foc lemnelor, flăcările au pus stăpânire atât pe bunurile din încăpere cât şi pe fetiţă. Aceasta a suferit arsuri grave, pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Oamenii legii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate cauzele nefericitului eveniment.

Minora are 14 ani şi este elevă la Şcoala Generală Nr.1 din comuna Teleşti. După ce a venit de la şcoală, fata a vrut să facă focul în sobă, însă din neatenţie a luat o sticlă de benzină. În câteva secunde camera a fost cuprinsă de flăcări. Flama a cuprins-o şi pe minora care a suferit arsuri pe membrele superioare, inferioare dar şi pe piept. Aceasta a fost transportată de urgenţă la SJU. ,, O tânără de 14 ani, din Telești, a vrut să aprindă focul cu benzină într-o sobă din locuință și a suferit arsuri de gradul 3. A fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a reuşit să stingă flăcările. ,, Detasamentul de Pompieri Tg Jiu a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma pentru stingerea incendiului care se manifesta intr-o camera a unei locuințe din satul Telesti. O fata in vârsta de 14 ani a încercat sa aprindă focul, aruncând cu benzina, astfel ca flacara i-a cuprins membrele inferioare și superioare ale corpului, in proporție de aproximativ 30%. Fetița a fost preluată de echipajul SAJ prezent la fata locului și transportată la spital. Focul a fost lichidat, iar ca bunuri distruse: obiecte de mobilier și îmbrăcăminte”, au comunicat reprezentanţii ISU Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*