24.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 17, 2022
AcasăEvenimentA vrut să își pună capăt zilelor după ce a văzut factura...

A vrut să își pună capăt zilelor după ce a văzut factura la energie electrică

Un gorjean din comuna Turburea, județul Gorj, a încercat să își pună capăt zilelor după ce a văzut factura la energie electrică, în valoare de 700 de lei.

Bărbatul a avut un șoc, aseară, când a văzut factura la energie electrică. Acesta a luat un cuțit și a vrut să se sinucidă. A fost oprit de soție, care l-a ținut de mână, însă a reușit să se înțepe în abdomen.
Familia gorjeanului trăiește din ajutorul social acordat de Primăria Turburea și din alocațiile copiilor.

„Aseară, în jurul orei 10, m-a sunat copilul lui la telefon să vin repede că tatăl lui a vrut să se omoare, că sunt facturile prea mari. I-am spus să stea linștiți. Aveam un centru de permanență în localitate. Am mers acolo și am luat cu mine un cadru medical și am mers la locuința bărbatului. Era în pat culcat. Era înțepat în abdomen în partea dreaptă. Avea o înțepătură de cuțit. Nu a fost nevoie să chem ambulanța. Soția nu l-a lăsat . L-a ținut soția de mână. Poate că, altfel, era mult mai grav. Omul era disperat. Nu știa cum să își plătească facturile“, a povestit primarul localității Turburea, Ion Bîrcă.

Banii sunt total insuficienți pentru a face față nevoilor

Bărbatul suferă de anumite afecțiuni și nu poate să muncească. Familia lui are venituri totale de aproximativ 600-700 de lei lunar. „Primește fiecare 120 lei, ajutorul social, la care se adaugă alocațiile copiilor. Banii sunt total insuficienți pentru a face față nevoilor. Are doi copii, unul are doi ani, iar celălalt este în clasa a V-a. Au nevoie de îmbrăcăminte, de rechizite, de mâncare și de plata utilităților. Normal că banii nu le ajung. Se trăiește foarte greu“, a mai precizat primarul din Turburea.

Își refac viața în Gorj, departe de războiul din Ucraina

0
Zeci de ucraineni au ajuns în Gorj, de la declanșarea războiului în țara vecină. Oamenii...

Măruță, mesaj emoționant de ziua mamei sale

0
Cătălin Măruță, cunoscut realizator tv, originar din Gorj, a transmis mamei sale un mesaj emoționant....

Se face laborator nou de analize la Spitalul TBC

0
În perioada următoare, vor debuta lucrările de amenajare a unui Laborator nou la Spitalul TBC...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!