Acasa / Eveniment / Accident cu șapte victime lângă municipiul Motru. Doi copii au fost răniți

Accident cu șapte victime lângă municipiul Motru. Doi copii au fost răniți

Pompierii gorjeni au intervenit, ieri dimineață, la un accident rutier produs pe raza județului Mehedinți, în urma căruia șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Evenimentul rutier a avut loc la o distanță de doar câțiva kilometri de municipiul Motru. Circulația pe Drumul Național 67 între Târgu Jiu și Drobeta Turnu Severin a fost întreruptă.

Accidentul a avut loc pe raza localității Florești, satul Meriș. Două autoturisme au intrat în coliziune.

Victimele au ajuns la spitalul din Motru

La locului accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Motru, două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, câte un echipaj SMURD și de ambulanță din județul vecin.

În urma impactului au rezultat șapte victime, dintre care două persoane adulte ( un bărbat si o femeie ambii de 53 de ani) erau încarcerate.

Toate cele șapte victime erau conștiente. Este vorba de trei bărbați de 53, 42 și 27 ani, două femei de 53 și 51 de ani o fetiță de opt ani și un băiețel de 12 ani.

Echipajele au intervenit pentru descarcerarea victimelor, stabilizarea și acordarea primului ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportate la spitalul din Motru“, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*