Acasa / Eveniment / Accident mai puțin obișnuit. I-a sărit airbagul și a intrat în parapet

Accident mai puțin obișnuit. I-a sărit airbagul și a intrat în parapet

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs pe Transfăgărășan. Trei persoane din Gorj au fost rănițe din cauza unei defecțiuni tehnice a autovehiculului cu care se deplasau. Bunicii și nepotul de 4 ani se plimbau când aribagul a sărit din senin iar bărbatul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un parapet. Pentru acordarea primului ajutor a intervenit echipajul SMURD de la Cota 2000.

”Un bărbat de 65 de ani, din judetul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Sibiu, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un parapet din beton. Din primele informații, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului din cauza unei defecțiuni tehnice. I-au sărit airbagurile.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală unei femei de 60 de ani, din Gorj, și a unui minor de 4 ani, tot din Gorj. Băiatul s-a ales cu escoriații minore la nivelul feței, iar femeia cu dureri toracice. Bunica și nepotul au fost transportați la Spitalulul Municipal Curtea de Argeș” au transmis reprezentanții poliției.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*