Acasa / Eveniment / Accident pe Transalpina între motocicliști sloveni

Accident pe Transalpina între motocicliști sloveni

"Concursul de viteză în coastă de la Rânca a ieşit bine"Campionatul de viteză în coastă „Dunlop“ s-a desfășurat week-end-ul trecut pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din țară, astfel că circulația a fost întreruptă, pentru desfășurarea competiției. Un accident de circulație a avut loc, duminică, în momentul în care organizatorii raliului au dat drumul circulației. Mai mulți motocicliști sloveni au intrat într-o depășire neregulamentară pe contrasens, doar că din sens opus a venit un alt autoturism. Motociclistul aflat în spate a frânat brusc, iar, apoi, aceștia au intra unii în alții. „Doi dintre motocicliști au fost transportați la spital. A fost avariat și un autoturism. Reluarea competiției a fost întârziată cu o oră“, a spus Cristi Tudor, reprezentant al Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu, la emisiunea „Pro și contra“, de la Radio Târgu Jiu.

Record de participanți și de timp

La startul competiției s-a înregistrat un record de partipanți. 94 de piloți au participat la etapa desfășurată în zona Rânca. „S-a bătut un nou record. Au fost 94 de mașini înscrise. Au fose cele mai multe de până acum. Ne-am speriat puțin pentru că trebuia să ne încadrăm în perioada de închidere a circulației“, a mai precizat Cristi Tudor.

De asemenea,  la Campionatul de viteză în coastă „Dunlop“ s-a înregistrat și un record de timp. Astfel,  Lucien Hora a obținut un timp de 2 de minute și 31 de secunde.  „Este un pilot experimentat și asta și-a spus cuvântul“, a mai spus Cristi Tudor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*