Acasa / Eveniment / Accident provocat de un taximetrist neatent. Două persoane transportate la spital

Accident provocat de un taximetrist neatent. Două persoane transportate la spital

Weekend-ul trecut a avut loc un accident rutier produs de un taximetrist neatent. Evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, respectiv in zona parcului central. Două persoane au fost transportate la spital, deoarece au suferit mai multe leziuni. În cauză a fost întocmit dosar penal pe numele bărbatului vinovat.

Șoferul de pe taxiu nu s-a asigurat atunci când a efectuat manevra de întoarcere. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că nu s-a uitat în ambele părți, atunci când a întors autoturismul, bărbatul a călcat și linia dublă continuă. Un tânăr ce se deplasa regulamentar nu a mai putut să evite impactul și a intrat violent în taxiu, cel din urmă autoturism intrând într-un alt autoturism, acesta oprindu-se la rândul lui într-un taxiu parcat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, iar două persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce au suferit câteva leziuni.

”Un autoturism în regim de taxi, condus de un bărbat de 30 ani din Tg Jiu, în timp ce se deplasa pe B-dul Ctin Brâncuși, a efectuat manevra de întoarcere încălcând marcajul linie dublă continuă, moment în care a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 22 ani, din aceeași localitate. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism condus regulamentar pe sensul opus, de un tânăr de 18 ani, care la rândul lui a fost proiectat într-un alt autoturism în regim de taxi parcat în stație. În urma evenimentului conducătorul auto de 30 ani și un tânăr de 19 ani pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Un comentariu

  1. Ce facem cu acești taximetriști neatenți dar și cu derbedeii care ne terorizează cu tobele lor sparte sau lărgite intenționat și care circula prin municipiu noaptea la ora 2,00 și scoala orașul întreg din somn ?! Unde e poliția sau poliția locală ?
    Mai marii poliției nu aud zgomotele acestea ?! Gurile rele zic că individul care ne terorizează ar fi chiar polițist…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*