Acasa / Eveniment / Accident rutier între un autoturism și un ATV

Accident rutier între un autoturism și un ATV

Un accidentul rutier a avut loc ieri după-amiaza, în municipiul Târgu Jiu, respectiv pe strada Republicii. Un conducator auto nu s-a asigurat atunci când a schimbat banda de mers, moment în care un ATV condus regulamentar de un tânăr de 28 de ani a intrat în acesta. Poliția a ajuns de îndată la fața locului. Ulterior, tânărul a solicitat să fie consultat de un medic, deoarece avea câteva dureri.

Conducătorul autoturismului susține că nu este vinovat de acest eveniment rutier, deoarece, spune el, atunci când a vrut sa schimbe banda de mers s-a uitat în oglindă și a observat că este liber. Tot acesta spune că tânărul avea viteză foarte mare. Polițiștii constatatori nu i-au dat însă dreptate.

,,Conducătorul unui autoturism, de 54 ani, din comuna Dănești, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un ATV condus de un tânăr de 28 ani, din Tg-Jiu. Tânărul a declarat că are unele dureri și a chemat ambulanța pentru îngrijiri medicale”, a comunicat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Tânărul care se afla pe ATV transporta câteva găleți cu vopsea albă. În urma impactului, întreaga cantitate de vopsea s-a revărsat pe ATV, autoturism dar și pe stradă și spațiul verde din zonă. Tânărul acroșat povesteste cum a scăpat ca prin minune datorită unui copac din zonă.

,,Aveam lavabilă în spate. O duceam aici, în apropiere. Eram pe banda mea. Dânsul a făcut dintr-o dată dreapta, fără să se asigure în oglindă. Eram la jumătatea mașinii dânsului. Când m-a acroșat, nu am mai avut ce să mai fac. Noroc că am intrat pe dreapta și m-am proptit în pomul acela”, a spus acesta.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*