Accidente pe bandă rulantă

0
34

Vezi ce face neatenţia la volan!

O duminică „neagră” pentru câţiva şoferi din judeţ, care nu au luat în calcul recomandările poliţiştilor cu privire la legislaţia rutieră în vigoare. La Cărbuneşti un astfel de accident s-a soldat cu o victimă, iar la Roşiuţa o femeie a suferit răni grave în urma unui astfel de accident, produs se pare din cauza neatenţiei.

Poliţia oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost pusă în mişcare, duminică, în urma unui apel la 112. Un cetăţean de 48 de ani din Târgu-Jiu a sesizat faptul că pe raza oraşului a avut loc un accident de circulaţie cu o victimă. Urmare a primelor cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că N.D., 65 ani, din localitatea Zătreni, judeţul Vîlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67B pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti, întrucât nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă periculoasă, semnalizată corespunzător, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat accidentarea a numitei N.M., de 63 ani, soţia conducătorului auto, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian. Poliţiştii au constituit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident şi la Roşiuţa

Evenimentele rutiere s-au ţinut lanţ, astfel că un apel la 112 alerta şi poliţia din Motru cu privire la producerea unui accident de circulaţia pe raza localităţii Roşiuţa. Din primele cercetări oamenii legii au constatat că A.C., de 23 ani, din comuna Roşia de Amaradia, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.67 Motru – Târgu-Jiu, într-o curbă uşoară la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare, a părăsit carosabilul, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat accidentarea unei femei în vârstă de 73 ani, pasageră în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şi în această cauză s-a întocmit un dosar penal în care poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here