Acțiune a polițiștilor în zona Pieței Centrale. Stradă ocupată de produsele comercianților

0
3576

Polițiști locali și cei de la Serviciul Rutier au efectuat astăzi o verificare la comercianții de pe Aleea Digului, din zona Pieței Centrale din municipiul Târgu Jiu, care își expun spre vânzare produsele chiar pe partea carosabilă. Oamenii legii au aplicat 11 sancțiuni.

„Echipe mixte formate din polițiști locali din cadrul Biroului Control Comercial și ai Serviciului Rutier au acționat astăzi, 27 iulie 2021, pe Aleea Digului din municipiul Târgu Jiu, în scopul eliberării părții carosabile ocupate cu mărfuri și autovehicule staționate neregulamentar, astfel încât să fie asigurat climatul de ordine și siguranță rutieră, dar și pentru desfășurarea unui comerț civilizat, în acord cu normele legale în vigoare.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5500 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 522/2018.

Menționăm că polițiștii locali au desfășurat, periodic, activități de prevenire și informare a agenților economici cu privire la interdicția amplasării produselor în zona drumului public“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here