Acasa / Eveniment / Acuzații grave pentru un polițist local din Târgu Jiu! Ar fi snopit în bătaie un bărbat și a mușamalizat cazul
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Acuzații grave pentru un polițist local din Târgu Jiu! Ar fi snopit în bătaie un bărbat și a mușamalizat cazul

Un polițist local din municipiul Târgu Jiu este acuzat că a participat la un scandal într-un bar din zona Hotelului Gorj din Târgu Jiu. Într-o sesizare trimisă pe adresa de e-mail a redacției noastre se arată că Dragoș Medeleanu i-ar fi scos dinții adversarului său.

„Ca cetățean al acestui oraș am rămas marcat să văd cum în data de 15.11.2017, într-un local din Târgu Jiu, în spatele Hotelului Gorj, numitul Medeleanu Constantin Dragoș, angajat al Poliției Locale din același oraș, a bătut cu bestialitate pe așa numitul Aripoiu încât i-a scos dinții din gură. Această informație se poate verifica la Poliția orașului Târgu Jiu deoarece polițiștii au fost chemați să aplaneze conflictul și să aplice legea în acest caz. Indignarea mea este dacă e normal ca angajați ai poliției locale se pot manifesta în asemenea hal chiar și în afara serviciului lor. Mai mult decât atât, agresorul face afirmația, la telefon cu o altă persoană, că va mușamaliza cazul deoarece polițiști veniți la fața locului sunt cunoscuți de-ai lui și poate să mușamalizeze actul barbar de care a putut da dovada. În zonă există camere de luat vederi și la fața locului sunt mai mulți martori care pot confirma cele relatate mai sus“.

Contact de „Impact în Gorj”, polițistul Dragoș Medeleanu a negat că ar fi fost implicat în vreun scandal și că ar fi lovit pe cineva: „Nu am fost implicat în vreun scandal. Nu am lovit pe nimeni. Nu știu cum s-a ajuns să fiu asociat cu așa ceva. Nu am cunoștință de vreun scandal și de vreo acuzație”.

Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a precizat că un echipaj de poliție a intervenit în zona Hotelului Gorj, unde s-ar fi înregistrat un conflict, dar că victima a refuzat să depună o plângere la poliție, astfel încât nu s-a putut înregistra un caz penal. Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu, a precizat că nu există niciun fel de informație sau sesizare cu privire la implicarea vreunui polițist local într-un scandal. Aceasta a spus că polițiștii locali trebuie să aibă un comportament adecvat chiar dacă se află în timpul liber: „Polițiștii locali sunt funcționari publici și trebuie să respecte anumite coduri de comportament chiar dacă se află în timpul liber”.

10 comentarii

 1. Ce comportament sa gasesti la ei ca jumatate sunt analfabeti,daca te pretezi sa dai jos copiii din troleibuz si sa le dai 50 ron amenda iar respectivul beneficiaza de sponzorizari de la primarie,ce pretentii poti avea.

 2. toti taranii la politia locala, Dragos a avansat de la vanzator de gaini direct la politist local.

 3. lasa ca nu are nimic,el la cati o dat bataie ….sa mai ia si ei bataie …..

 4. Medeleanu asta e un protejat al dl.Tudor, pe vremea cand erea sef la politia locala. Chiar el povestea ca merge la Tudor la taiat de lemne si ca dorm toata noaptea in masina politie locale cand sunt de servici in padure la Dragoieni. Acest exemplar de huligan angajat pe criterii numai de Tudor cunoscute, este unul din caini de curte ai acestuia chiar si acum cand este plecat la drumurile nationale. Cu putin timp in urma acelasi politist local a intrat cu masina in sant pe centura orasului, baut bine si inca conduce acea masina pentru care nu detine o asigurare obligatorie si nici ITP, ca sa nu mai vorbim de folia neomologata de pe geamuri. Oare ce criterii de angajare are politia locala la Targu jiu????

 5. Nu stiu cum se amgajaza la polita locala in Tg Jiu, dar acest element despre care se vorbeste mai sus are de curand si permisul de conducere suspendat de politia rutiera pt incalcarea legi in mod flagrant. Unde nu mai punem ca isi conduce autoturismul proprietate personala fara sa si asigure la vreo societate de asigurari masina, uneori “uitand” chiar si de ITP. Despre folia neomologata de pe geamuri si despre faptul ca nu are toba de esapament ce sa mai zicem???!! Daca aceste elemente sunt etalonul politiei locale si sunt pusi sa aplice si sa reprezinte legea, atunci nu este de mirare ca au ajuns de atataea ori in scandaluri in care isi fac de ras institutia care ii plateste luna de luna…!!!!!

 6. Alexandru albu

  A învățat carte omul de asta lucrează acolo a terminat dreptul și psihologia nu angajaTudor prosti acolo… Povesti

 7. Alexandru albu

  3 ani condamnare cu suspendare are Adipoi a rupt maxilarul unui băiat nevinovat

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*