Adolescent dispărut în Munții Vâlcan, găsit după ore de căutări

0
539

Un tânăr de 18 ani, care lucra în masivul Vâlcan la plantat de jnepeni, a fugit de la locul de muncă din cursul zilei de luni. Acesta a fost așteptat să se întoarcă până luni seara, după care reprezentanții societății a dat alarma, iar în căutarea lui au pornit localnici din Runcu, cu mașini offroad, lucrătorii de la Serviciul Voluntar de Situații de Urgență Runcu, precum și lucrători de la Fondul de Vânătoare „Cerbul Carpatin“ din Suseni.

„Pe versantul sudic intervin salvamontiștii din Gorj împreună cu localnici din comuna Runcu, iar pe versantul Nordic intervin salvamontiștii din cadrul SPJ Salvamont Hunedoara și SPL Salvamont Lupeni.

Serviciul Salvamont Gorj asigura și o ambulanta cu capacitate de transport pacienți în teren montan , doua echipaje de căutare canine și o drona pentru cercetarea aeriană” se arata într-un comunicat de presă al Salvamont România.

A petrecut o noapte în munții

Tânărul a mai plecat și în trecut, dar a fost găsit. Acum a stat ascuns mai mult timp și reprezentanții societății s-au alertat și au anunțat autoritățile. El a pus pe jar zeci de persoane. Băiatul este născut în județul Vâlcea. El a fost găsit în zona vârfului Straja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here