Acasa / Eveniment / Adolescentă din Bâlteni, șantajată de fostul iubit cu publicarea pe rețele sociale a unor fotografii compromițătoare

Adolescentă din Bâlteni, șantajată de fostul iubit cu publicarea pe rețele sociale a unor fotografii compromițătoare

O tânără, de 18 ani, din comuna Bâlteni, a sesizat poliţia cu privire la faptul că un bărbat, de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relaţie de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale.

„În baza mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi Postului de Poliţie Bîlteni au desfăşurat percheziţie domiciliară, la domiciliul bărbatului, din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare (telefon mobil, tabletă ), care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză. În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările privind săvârşirea infracţiunii de şantaj“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*