Acasa / Eveniment / Adolescenți amendați, pentru că s-au luat la bătaie lângă un liceu din Târgu Jiu

Adolescenți amendați, pentru că s-au luat la bătaie lângă un liceu din Târgu Jiu

Doi adolescenți, cu vârste de 16 și 17 ani, din  Târgu Jiu au fost sancționați de polițiștii locali pentru că s-au luat la bătaie lângă un liceul din municipiul Târgu Jiu. Conflictul a avut loc ziua, în amiaza mare, în jurul prânzului.

„Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, au intervenit, astăzi, 13.02.2020, în jurul orei 13:00, pentru aplanarea unui conflict spontan între doi tineri, pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea unei unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu.

C.B.M. în vârstă de 16 ani și M.F. de 17 ani, elevi ai unor licee din municipiul Târgu Jiu, au fost sancționați contravențional de către polițiștii locali, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru provocare și participare la scandal într-un loc public“, se arată într-o postare de pagina de Facebook a Poliției Locale Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*