Acasa / Eveniment / Agent de pază reţinut pentru furt

Agent de pază reţinut pentru furt

A fost încătuşat de poliţişti pentru că a furat un aparat foto şi o sumă de 450 de lei, din incinta unui imobil, folosit ca sediu de firmă. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din comuna Mătăsari, care s-a ales acum cu dosar penal pentru furt.

Un bărbat de 37 de ani, administrator al unei firme din Mătăsari, a cerut ajutorul organelor de poliţie după ce şi-a dat seama că a fost prada unor hoţi. Bărbatul a descoperit cu stupoare că din incinta imobilului său lipsesc banii pe care îi lăsase într-un sertar, dar şi un aparat de fotografiat performant. Ulterior, hoţul a fost prins. un bărbat de 55 de ani, din aceeaşi localitate, care lucrează ca agent de pază. Acesta a fost condus la sediu pentru declaraţii. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca magistraţii să îi stabilească pedeapsa.

,,Postul de Poliţie Mătăsari a fost sesizat de un bărbat de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în imobilul său, din comuna Mătăsari, folosit ca sediu de firmă, de unde au sustras suma de 450 de lei şi un aparat de fotografiat profesional. În urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului și a activităților specifice, a fost identificat un bărbat de 55 de ani, din comuna Mătăsari, agent de pază, bănuit de săvârșirea faptei, care a fost reţinut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*