Agresorul din discoteca de la Novaci a fost condamnat. Gheorghe Boris a scăpat de închisoare

0
31

borisGheorghe Boris, tânărul din localitatea Bengești Ciocadia, care, în luna februarie, l-a înjunghiat cu un briceag pe un adolescent de 17 ani chiar în zona inimii și-a aflat, ieri, sentința finală. Acesta a fost condamnat cu suspendare de Tribunalul Gorj la trei ani și cinci luni de închisoare pentru tentativă de omor. De asemenea, agresorul nu are voie să intre în discoteci sau baruri. „Condamnă inculpatul Gheorghe Boris, la 3 ani închisoare şi 5 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a), b), d) și m) C.pen., respectiv, în cazul lit.m), dreptul de a se afla în locuri de distracție și agrement din categoria baruri, restaurante, cluburi, discoteci și pub-uri unde se consumă alcool”, se arată în sentința judecătorească.

scandal novaci 2Termenul de încercare a fost stabilit pentru o perioadă de patru ani. Interesant este că partea vătămată, Popescu Daniel Alexandru, nu s-a constituit parte civilă. Sentința nu este definitivă. În timpul scandalului suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit tip briceag cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate Popescu Daniel care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate.

scandal novaciScandalul a avut loc la începutul lunii februarie într-o discotecă din Novaci. În local, în timpul conflictului, se aflau circa 100 de persoane. „Din cercetările efectuate în cauză până în prezent a rezultat că în timpul scandalului suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit tip briceag cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate Popescu Daniel care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate. Ancheta continuă, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse măsuri legale”, au stabilit procurorii. Mai multe persoane s-au luat, apoi, la bătaie și s-au lovit cu sticle și cu alte obiecte. Bălți de sânge s-au format în local, imaginile fiind terifiante.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here