Acasa / Eveniment / Agresorul jandarmului din Novaci, în arest la domiciliu

Agresorul jandarmului din Novaci, în arest la domiciliu

Aresorul jandarmului din Novaci a fost eliberat din arest. Ion Adrian Gioancă a contestat măsura de arestare preventivă, iar Tribunalul Gorj hotărât înlocuirea cu arestul la domiciliu. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de către Judecătoria Novaci, pentru ultraj. Acesta este acuzat că a lovit un jandarm, care a intervenit în urma unui apel la 112. Scandalul a avut loc în urmă cu câteva zile.

Poliţia a fost sesizată prin apelul 112 Poliţia că o persoană tulbură liniştea publică în faţa unui bar din oraş. O patrula mixtă poliţist-jandarm s-a deplasat la faţa locului, unde Adrian Gioancă , în vârstă de 28 de ani, din oraşul Novaci, se afla în stare de ebrietate şi avea un comportament agresiv. „La apariţia patrulei de ordine publică, tânărul a adoptat în continuare un comportament neadecvat, adresând injurii, cuvinte şi expresii jignitoare, la adresa celor doi lucrători, iar lucrătorul din cadrul IJJ Gorj a fost lovit de tânăr în zona feţei, provocându-i leziuni uşoare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Reținut, după care a fost arestat

Adrian Gioancă a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci a dispus reţinerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, iar instanţa de judecată a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Familia Gioancă are afaceri în domeniul prelucrării lemnului.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*