14.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Eveniment Amendat de poliție după un live pe Facebook

Amendat de poliție după un live pe Facebook

Un bărbat din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți, a fost amendat de către polițiștii din Padeș după un live pe Facebook. Acesta a primit o amendă de 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fănică Bordînc povestește că a făcut live-ul din Belgia, acesta având și cetățenia belgiană: „Am fost plecat în Belgia. Am făcut un live pe Facebook. Am un litigiu cu verișorii mei din Padeș și m-am referit la această situație. M-am trezit cu procesul verbal, care nu era semnat de martori și nici de mine, în calitate de contravenient, ceea ce mi se pare anormal. Nici nu mi s-a permis să mă apăr, așa cum ar fi normal“, a povestit Fănică Bordînc.

„Nu eram în țară când a sosit procesul verbal de sancționare“

Mehedințeanul a contestat amenda, deși termenul în care putea să facă acest lucru a expirat. Acesta are motive să solicite admiterea acțiunii, pentru că o altă persoană a primit procesul verbal de sancționare, deoarece el era plecat în Belgia. „Am fost plecat în Belgia și nu am primit eu procesul verbal de sancționare. A fost primit de o altă persoană și nu am putut să depune contestația în termen, fiind plecat din țară. Am fost amendat în lipsă. Amenda este de 200 de lei. Nu este o sumă mare, dar nu mi se pare corect să o plătesc în urma unui live făcut pe Facebook“.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente