Acasa / Eveniment / Amendată pentru că împrăștia cioburi pe trotuar! Vezi cum evita o bătrânică parcarea mașinilor în fața porților ei

Amendată pentru că împrăștia cioburi pe trotuar! Vezi cum evita o bătrânică parcarea mașinilor în fața porților ei

Gest incredibil al unei bătrânici din Târgu Cărbunești. Femeia a fost surprinsă în timp ce împrăștia cioburi pe trotuar pentru a evita în acest fel parcarea mașinilor. Bătrânica a fost amendată de oamenii legii.

Bătrâna a fost filmată de un trecător în timp ce arunca cioburile pe trotuar. Filmulețul a devenit viral pe rețele de socializare și astfel și politiștii au aflat de isprava femeii. La data de 09.10.2018, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tg-Cărbunești s-au sesizat de pe rețelele de socializare, despre faptul că o persoană de sex feminin a aruncat, pe carosabilul DN 67 B, cioburi de sticlă.La fața locului s-au deplasat polițiști care au identificat-o pe femeia, de 75 de ani, din localitate, care a aruncat cioburi în zona de siguranță a drumului public, fiind deranjată de mașinile care parchează în fața imobilului său, a declarat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Gorj.

Sancțiune

Polițiștii au dispus înlăturarea cioburilor de sticlă, persoana în cauză fiind sancționată contravențional, în temeiul Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice, cu amendă în cuantum de 100 lei.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*