Anchetat penal după ce a fost prins la volanul unui bolid de lux furat din Marea Britanie

0
11

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. Polițiștii gorjeni de la Serviciului de Investigaţii Criminale au fost cei care au descoperit faptul că maşina condusă de bărbat era furată din Marea Britanie, încă din anul 2016. În prezent, maşina se află în grija organelor abilitate, asta până ce vor fi finalizate cercetările.

Un mehedinţean a fost prins de poliţiştii gorjeni la volanul unui bolid furat. Bărbatul şi-a achiziţionat autoturismul în urmă cu aproximativ doi ani. Zilele trecute, poliţiştii s-au sesizat după ce au descoperit că autoturismul în cauză figurează ca furat în baza de date din Marea Britanie. Proprietarul, un bărbat de 48 de ani, din Broşteni, judeţul Mehedinţi, s-a ales acum cu o pagubă uriaşă dar şi cu un dosar penal pentru tăinuire. Bolidul figurează ca fiind furat încă din 14 iunie 2016. Până la finalizarea cercetărilor, maşina va rămâne în grija reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

,,La data de 11 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 48 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, deţine un autoturism care, în urma verificării în bazele de date, figurează ca furat, din data de 14 iunie 2016, fiind căutat de către autorităţile competente din Marea Britanie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here