Anchetat penal pentru că fura din lemnele vecinului

0
14

Un bărbat din localitatea gorjeană Peştişani a sunat la poliţie pentru a-l reclama pe vecinul său că taie lemne de pe un teren izolat care îi aparţine. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a verifica dacă cele constatate se adeveresc. În cauză pe numele bănuitului a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.

Văzând că vecinul său aduce zilnic acasă câte o căruţă de lemne, un bărbat de 79 de ani din Peştişani a intrat la bănuieli. După lungi cugetări, bărbatul şi-a dat seama că lemnele cărate de tânărul vecin îi aparţin. Nu a mai stat pe gânduri şi a anunţat imediat organele abilitate specificând faptul că, în perioada 06-10 martie, vecinul său a tăiat fără drept și sustras cinci arbori, de esență salcâm și anin, de pe un teren izolat ce-i aparține. Până la finalizarea anchetei, suspectul de 46 de ani s-a ales cu dosar penal.

,,La data de 10 martie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Peștișani au fost sesizați de un bărbat, de 79 de ani, din localitate, despre faptul că, în perioada 06/10 martie a.c., un bărbat, de 46 de ani, a tăiat fără drept și sustras cinci arbori, de esență salcâm și anin, cu diametrul la cioată cuprins între 12-37 cm, de pe un teren izolat, ce-i aparține apelantului. Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here