Acasa / Eveniment / Angajat al Primăriei Rovinari, rănit după un accident de muncă

Angajat al Primăriei Rovinari, rănit după un accident de muncă

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal, după ce un angajat al Primăriei Rovinari suferit un accident de muncă. Bărbatul, de 49 de ani, a ajuns la spital după ce a suferit, zilele trecute, după ce a căzut de la înălțime. Acesta se urcase pe o scară metalică pentru a demonta o instalație de iluminat folosită de sărbătorile de iarna, însă aceasta s-a rupt și a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 de un electrician în cadrul Serviciului de Iluminat Public din cadrul Primăriei Rovinari, cu privire la faptul că, în Parcul Central din Orașul Rovinari, a avut loc un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din orașul Rovinari, lucrător în Primăriei Rovinari, în timp ce demonta o instalație de iarnă, a căzut de pe o scară metalică, care s-a rupt, de la o înălțime de aproximativ 2 metri, suferind leziuni ușoare.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, bărbatul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*