Angajații Transloc amenință cu blocarea unei străzi din Târgu Jiu. Mașini parcate neregulamentar, avariate de trolee!

2
54

Scandal între șoferi în zona 9 Mai. Angajații de pe trolee susțin că s-au săturat să facă slalom cu troleele printre autoturismele parcate neregulamentar. Deși există marcaje rutiere, indicatoarele nu sunt luate în seamă de localnicii din zonă. Mai multe mașini au fost avariate după ce șoferii de pe trolee nu au putut face virajele necesare. Autorităților li s-a adus la cunoștință problema, dar fără efecte.

Angajații de pe Transloc sunt foc și pară pe șoferii indisciplinați. Aceștia se plâng că nu au cum să iasă cu troleele pe traseu, la capăt de linie fiind parcate mașini care nu le permit să facă virajele. Există și șoferi care vin pe contrasens și le ies în față când aceștia nici nu se așteaptă.” Toată ziua circulă pe aici, pe contrasens. Tragi de volan, dar te blochează. Uneori nu avem unde să parcăm. Lasă mașinile și pe stânga și pe dreapta ce viraje să faci? Trebuie să stăm câte o jumătate de oră să ieșim de aici, să facem viraje la stânga”, ne-a declarat un șofer supărat.

Am agățat o mașină de curând

Nu de puține ori s-a ajuns la ceartă după ce mașinile au rămas împotmolite. În timp ce angajații de la Transloc cer să se respecte legea, localnicii se plâng că nu au unde parca. „Acest segment de stradă, intersecția Agriculturii cu Săvinești, ne toacă nervii de ani de zile. Nu se ia nicio măsură. Am făcut adrese Poliției Municipală, primăriei Municipiului Târgu Jiu, Poliției Locală, dar nimic. Au venit polițiștii de la rutieră, au împărțit amenzi dar degeaba. Când virez la stânga intru pe contrasens. Șoferii care vin din sens opus ne pun să dăm înapoi, noi, cu troleele. Să se dea amenzi încontinuu până se rezolvă problema. De Paști am agățat mașina unui localnic care stă la casă. A venit o mașină din față, una era parcată și s-a făcut triplare. Cum șoferul care circula regulamentar nu a vrut să dea în spate, când am dat eu, am agățat mașina parcată. A trebuit să dau asigurarea. Stau la casa și țin mașinile în stradă, păi e frumos? ”, ne-a declarat Vasile Brânzan lider de sindicat la Transloc. Pentru a elibera zona, localnicii solicită locuri de parcare. „Noi unde să ținem mașinile? Ce dacă stăm la casă, unde scrie că trebuie să ținem mașina doar în curte ?”, a declarat unul dintre șoferii vizați.

Blocăm strada și gata

Pentru a se face auziți, angajații Transloc sunt dispuși să ia atitudine. Aceștia amenință că vor bloca strada. „O să oprim și noi troleele pe contrasens și nu o să mai putem pleca. O să blocăm strada, poate atunci vom fi băgați în seamă. Sunt trei instituții care nu pot să facă ordine pe o străduță de 100 metri”,a mai adăugat liderul de sindicat.

Poliția Locală a îndesit numărul controalelor efectuate în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here