Acasa / Eveniment / Angajatul care și-a reclamat patronul la poliție pentru bătaie a ajuns om al străzii: „Am dormit în incinta spălătoriei, undeva jos pe gresie“

Angajatul care și-a reclamat patronul la poliție pentru bătaie a ajuns om al străzii: „Am dormit în incinta spălătoriei, undeva jos pe gresie“

Adrian Valentin Dima, de 47 de ani, este angajatul care și-a reclamat, în urmă cu o săptămână, la poliție patronul că l-a bătut. Acesta era angajatul unei spălătorii din zona Debarcader, din Târgu Jiu. El a povestit în exclusivitate pentru Impact în Gorj ce s-a întâmplat. Adrian Valentin Dima spune că de peste trei luni dormea pe o saltea în incinta spălătoriei pentru că nu are o locuință. Angajatul susține că patronul a început să-l bată atunci când i-a spus că nu mai poate să lucreze fără nicio zi liberă: „Lucrez de aproximativ trei luni și jumătate. Am lucrat încontinuu, fără pauză, doar noaptea că dormeam. Am dormit în incinta spălătoriei, undeva jos pe gresie. Era un loc unde ne schimbam. Acolo dormeam pe o saltea. I-am spus că nu mai pot să dorm în asemenea condiții. A început să mă lovească. Aveam carte de muncă. Am hainele și actul de identitate acolo Sunt camere video montate și a fost filmat tot. Am și martor patru fete de la liceu care au văzut cum am fost bătut și au mers cu mine la poliție, dar trebuie să vină“. Adrian Valentin Dima are și acte medicale în care se menționează că a fost agresat.

Hainele și actul de identitate au rămas la spălătorie

Bărbatul este despărțit de soție și a muncit în Italia până în luna august a anului trecut când s-a întors acasă și a lucrat doar la spălătorii auto din Târgu Jiu. Acesta umblă pe străzi de când a plecat de la spălătoria unde a lucrat, pentru că hainele și actul de identitate au rămas la patronul spălătoriei. „Îmi este frică să merg și să-mi iau hainele de acolo și actul de identitate“.

Ce spune patronul

Iulian Vladu, patronul spălătoriei, a declarat în mass media că angajatul obișnuia să consume alcool: „După ce l-am anunțat că este concediat, pentru că obișnuia să consume alcool în timpul serviciului, acesta m-a implorat în aprilie să-l primesc înapoi. Mi-a părut rău de el și pentru că știam că nu are pe nimeni, am acceptat, după ce a promis că nu va consuma alcool, promisiune pe care nu a respectat-o. Sâmbătă, din nou a venit un client nemulțumit la mine și atunci l-am pus să spele iar autoturismul. Ulterior, am aflat de la o altă angajată că ar fi consumat două sticluțe de spirt și l-am rugat să plece. A sărit să mă bată, a scot și cuțitul. Am chemat Poliția, după ce m-am închis în birou cu clientul respectiv, de teama cuțitului. A venit Poliția, i-a spus să plece și atât, după ce sunasem la 112. De două ori au venit polițiștii sâmbătă. Luni (n.r.-7 mai), bărbatul s-a întors la spălătorie, să ceară bani și să-l primesc înapoi, în stare avansată de ebrietate și eu nu am făcut decât să-l iau de guler și să-l dau afară pe poartă, unde s-a întins și a mințit că l-aș fi agresat. Am rugat-o pe angajată să sune salvarea, pentru că s-a întins pe jos”.

„De vreo trei luni nu am băut absolut nimic, pentru că mi-a adus niște medicamente ca să mă las de alcool. Mi-a vândut aceste medicamente. Nu este adevărat că am consumat alcool“, a replicat angajatul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*