3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăEvenimentAu asigurat paza secţiilor

Au asigurat paza secţiilor

900 de reprezentanţi ai forţelor de intervenţie au fost angrenaţi ieri, în ziua alegerilor, aceştia asigurând paza, ordinea şi liniştea publică în preajma secţiilor de votare. La nivelul IPJ Gorj s-a înregistrat un dosar penal.

Peste 400 de poliţişti, 250 de jandarmi şi 240 de pompieri au asigurat pe tot parcursul zilei de ieri, paza la cele 327 de secţii de votare. „Inspectoratul de Poliţie Gorj va asigura măsuri de pază şi protecţie la 200 secţii de votare din cele 327 secţii constituite, diferenţa de 127 fiind asigurată de lucrători din cadrul Inspectoratul Judeţean Gorj şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj în care vor fi mobilizaţi 400 de poliţişti, 240 de pompieri şi 228 de jandarmi ce vor asigura protecţia locurilor în care se vor organiza secţiile de votare. Măsurile adoptate de IPJ Gorj urmăresc o bună derulare a procesului electoral şi poliţiştii vor acţiona cu promptitudine, corect şi echidistant”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Cătălin Buşe. Nu au lipsit nici incidentele, astfel a fost înregistrat un dosar penal, însă nu pentru fapte ce privesc procesul de votare, ci pentru pierderea unei ştampile de control la o secţie de votare din localitatea Bumbeşti Piţic.

Pompierii gorjeni, printre copii

0
Inspectoratul Situațiilor de Urgența Gorj a mai bifat o acțiune de suflet. Pompierii au mers...

Salvează o viață împreună cu jandarmii gorjeni, prin donarea de sânge!

0
Jandarmii gorjeni fac apel la populație să meargă, alături de ei, să doneze sânge. Criza...

Jandarmii gorjeni, între copii

0
Jandarmii gorjeni MAI aproape de copii! Astăzi, 07 noiembrie a.c., premergător sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!