Au ajuns în cătușe pentru 200 de pachete cu țigări

0
150

Doi tineri au ajuns în arestul poliţiei, după ce au fost acuzaţi de furt. Persoanele păgubite au sesizat poliţia a doua zi, atunci când au văzut că din magazinul pe care îl aveau în comuna Cătunele lipsesc toate pachete de ţigări de pe rafturi. Oamenii legii au identificat autorii, pe care ulterior i-au reţinut pentru 24 de ore. Ajunşi în faţa magistraţilor, cei în cauză şi-au recunoscut faptele.

Peste 200 de pachete de ţigări, de diferite mărci, au fost furate de pe rafturile unui magazin din comuna Cătunele. Hoţii, de 22, respectiv 24 de ani, ştiau bine programul de lucru de la magazinul respectiv. După ce au mers de mai multe ori în incinta acestuia, pentru a se asigura că au pe ce să pună mâna, cei doi hoţi au aşteptat ca vânzătoarea să îşi finalizeze programul. Puţin după miezul nopţii aceştia au trecut la fapte. Au forţat uşa magazinului şi au furat toate pachetele de ţigări care se aflau în acel moment pe raft. La doar o zi, poliţiştii gorjeni au reuşit să pună mâna pe făptuitorii care ulterior au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

„Secţia 3 Poliţie Rurală Motru a fost sesizată de un gestionar al unei societăți comerciale din comuna Cătunele, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta magazinului de unde au sustras mai multe bunuri. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a constatat că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în interiorul magazinului de unde au sustras 200 de pachete ţigări de diferite mărci, prejudiciul fiind în curs de estimare. În urma investigațiilor, polițiștii au identificat autorii, un tânăr de 22 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi și un tânăr de 24 de ani, din comuna Cătunele, fiind dispusă măsura reţinerii lor pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here