Acasa / Eveniment / Au murit de frig

Au murit de frig

Frigul care a pus stăpânire în ultimele zile pe judeţul Gorj a făcut câteva victime. Astfel, două persoane au fost găsite fără suflare, cel mai probabil din cauza frigului. Poliţiştii şi procurorii anchetează ambele cazuri pentru stabilirea împrejurărilor în care bărbaţii şi-au găsit sfârşitul.

Primul apel care anunţa faptul că trupul neînsufleţit al unui bărbat zace în lacul de agrement al unei pensiuni a pus în alertă poliţiştii gorjeni. Trupul bărbatului a fost descoperit, ieri dimineaţă, plutind într-un lac de agrement al unei pensiuni din comuna gorjeană Peştişani. Ion Ţemir, în vârstă de 53 de ani, din Dolj, era muncitor la o firmă de prospecţiuni. Ieri dimineaţă, unul dintre colegii săi de muncă l-a găsit mort sub un podeţ al lacului de agrement. Imediat a sunat la salvare şi la poliţie, dar bărbatul era deja mort. Oamenii legii împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au efectuat cercetări la faţa locului. În urma examinării cadavrului, poliţiştii nu au descoperit urme de violenţă pe corp şi nici suspiciuni cu privire la deces, existând posibilitatea ca bărbatul să fi murit în urma unui şoc hipotermic. Cadavrul său a fost transportat la morgă unde medicii urmează să stabilească o cauză a morţii.

Îngheţat în casă

Un alt deces a fost înregistrat la Pojogeni, unde trupul neînsufleţit al unui alt bărbat, în vârstă de 57 de ani, a fost descoperit în propria-i casă. Cea care a dat alarma a fost chiar sora victimei, care a spus poliţiştilor că nu şi-a mai văzut fratele de două zile. A mers la locuinţa acestuia şi după ce a spart uşa de la intrare şi-a găsit fratele mort în casă. Poliţiştii spun că, în urma cercetărilor efectuate, nu există suspiciuni cu privire la decesul lui Iulian Cojocaru, acesta fiind cel mai probabil victima gerului. Cadavrul său a fost transportat la morgă unde medicii au efectuat necropsia bărbatului.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*